D.I.SEVEN

D.I.SEVEN

30.10.2015  |  3 minuty čtení

Náhradní plnění je jednou z možností, jak splnit povinný podíl OZP zaměstnanců, který udává stát. Poskytování těchto služeb je omezené limitem pro dodavatele náhradního plnění. Právě proto se vyplatí zajistit si splnění povinného podílu s dostatečným předstihem.

Naše partnerská společnost D. I. SEVEN FACILITY je připravena poskytovat náhradní plnění i v následujícím roce. Disponuje letitou zkušeností na českém trhu a nabízí profesionální služby jak bezpečnostní či úklidové, tak také facility, property management a komplexní správu budov. Podívejte se na její stránky, kde již naleznete informace o službách pro náhradní plnění 2016.



Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujaly naše služby, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním poptávky berete na vědomí, že společnost D.I. SEVEN a.s. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...