D.I.SEVEN

D.I.SEVEN

08.06.2013  |  4 minuty čtení

Již druhým rokem jsme se postarali o zabezpečení akce našeho klienta KOVOSVIT MAS, který v Sezimově Ústí pořádal v Den otevřených dveří 8. 6. 2013 svůj tradiční KOVÁK FEST. K vidění byly nejen oblíbené hudební kapely, ale i výrobní haly, stroje, technologie a reálné ukázky obrábění kovů. Akci navštívilo přes 2 500 lidí.

Hudební festival proběhl přímo před areálem společnosti. Akce přispěla dobročinnou sbírkou z vybraného dobrovolného vstupného Stacionáři Klíček v Táboře - Záluží. Souběžně se vybírala finanční pomoc oblastem postiženým povodněmi.

Jsme rádi, že můžeme být u tak smysluplné akce, jakou KOVÁK FEST bezesporu je. Naše ostraha osob a majetku při zabezpečení akcí a další pořadatelské služby tu jsou hlavně pro vás. Věříme, že se napřesrok opět setkáme na KOVÁK FESTU.

Festival Kovák



Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujaly naše služby, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním poptávky berete na vědomí, že společnost D.I. SEVEN a.s. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...