Aktualizováno 6. 1. 2016

Jako v minulých letech, tak i pro rok 2016 platí povinnost pro zaměstnavatele s více jak 25 pracovníky zaměstnávat OZP osoby, a to v povinném podílu 4% k celkovému počtu zaměstnanců. 

Možnostisplnění povinného podílu

Ze zákona vyplívají tři možnosti, jak lze tuto povinnost splnit:

  • Přímým zaměstnáním OZP pracovníků ve vaší společnosti
  • Odběrem služeb v rámci náhradního plnění
  • Odvodem do státního rozpočtu

Náhradní plnění představuje ideální způsob, jak ušetřit na odvodu státu a zajistit pro svou společnost užitečné služby, které jsou nezbytné pro perfektní chod organizace

Službyv rámci náhradního plnění

Pro zajištění služeb v rámci náhradního plnění se obraťte na naši partnerskou společnost D.I.SEVEN FACILITY, která se specializuje na danou problematiku v rámci property a facility managementu. Společnost D.I.SEVEN FACILITY zaměstnává státem uložený podíl 50% OZP a splňuje tedy podmínky dodavatele služeb náhradního plnění.

Které služby můžete v rámci náhradního plnění 2016 objednat:

Objednejte si služby s předstihem

Stát zákonem stanovuje limit pro dodavatele náhradního plnění. Existuje tedy maximální objem služeb, které je možné v rámci náhradního plnění získat. Proto doporučujeme jednat s předstihem a služby objednat co nejdříve.

Jednoduchá administrativa

Ze zákona jste povinni do 15. 2. následujícího roku informovat písemně příslušnou krajskou pobočku ÚP o splnění povinného podílu za uplynulý rok. Ostatní administrativu už vypracovává naše agentura a vy tak ušetříte nejen peníze, ale i práci.

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujaly naše služby, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním poptávky berete na vědomí, že společnost D.I. SEVEN a.s. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...