VIDEO: Zabezpečení akce Večer s Českou kvalitou

Významná společenská událost

Dne 6. 11. 2012 se v Národním domě na Vinohradech uskutečnil Večer s Českou kvalitou. Tuto významnou společenskou akci pořádala Česká společnost pro jakost, Praha a zaštiťoval ji ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba a 1. místopředseda Senátu Přemysl Sobotka. Aby tento večer měl úspěšný a ničím nenarušený průběh, vybrala Česká společnost pro jakost, Praha pořadatelské služby naší bezpečnostní agentury.

Na zabezpečení celé akce se podílela fyzická ostraha ve společenských uniformách. Hlídala mj. oprávněný vstup na akci, která byla určena pouze pro pozvané.

Naše pořadatelské služby jsou zárukou kvality

Slavnostní Večer s Českou kvalitou proběhl bezpečně a úspěšně. Zúčastnění budou jistě rádi vzpomínat na tyto slavnostní chvíle. Vám přinášíme trochu té atmosféry, kterou při své práci zažíváme.

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujaly naše služby, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním poptávky berete na vědomí, že společnost D.I. SEVEN a.s. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...